Nabídka






CZ Cup - 6. ročník

Turnaj stolního tenisu vypsaný v kategorii C+ (Rekreant A až Rekreant C) dvouher.

Kategorie Rekreant A - Elite začíná v 9.00 hodin - nutno se zaprezentovat do 8.45 hodin. Prezence začíná od 8.30 hodin, možnost rozehry od 8.15 hodin.

Kategorie Rekreant B - Optimum - společná prezence do 8.45 hodin. Po ní bude určen a sdělen začátek této kategorie podle počtu prezentovaných hráčů.

Kategorie Rekreant C - Standard - společná prezence do 8.45 hodin. Po ní bude určen a sdělen začátek této kategorie podle počtu prezentovaných hráčů.

Turnaj je vypsán v kategorii dvouher. V kategorii Rekreant A - Elite s ehraje o pohár a medaile.

Na turnaj jsou zváni hráči se statutem pozvaný hráč, kteří mají startovné v kategorii Rekreant A - Elite za symbolickcýh 50,-- Kč.

Na 6. ročník CZ Cupu jsou automnticky s nárokem na startovné 50,-- Kč zváni všichni semifinalisté dvouher Rekreant A – Elite předchozích ročníků, což jsou: Aleš Fiala, Jan Štika, Martin Nerad, René Jung, Aleš Petřík, Michail Taraňko, Petr Ovsenák, Milan Vřešťál, Vojtěch Košák, Martin Šulc, Ondřej Lebl, Prokop Sedláček, Josef Pavelka, Štěpán Remunda, Jaroslav Houček, Vladimír Veselý, Jakub Zahradníček, Michal Fejks a Petr Vraštil.

Dalšími zvanými hráči jsou hráči z A týmu pořádajícího oddílu TTC Praha Petr Barcal, Tomáš Jelínek, Petr Chlumský, Ivan Ševčík a Václav Zahradník.

Za výraznou pomoc při turnajích Šach Ping je zván na oslavy naší herny formou tohoto turnaje i Jiří Morávek. Mezi zvané hráče patří trenéři našich kempů Václav Hrabě a Jan Duspiva. Dále zveme špičkové hráče pražských mládežnických kategorií, kteří se sice našich turnajů neúčastnili, ale svojí účastí by výrazně pozvedli úroveň 6. ročníku CZ Cupu, které znám z pražských Grand Prix starších žáků, kterými jsou Petr Marat, David Průša, Matěj Fausek, Petr Truc, Adam Slobodzian, Stanislav Dusík, Jan Škarban, Václav Ezr, Štěpán Rejent, Oldřich Macháček, Filip Bialas, Dominik Pašek, Jáchym Šebl, Daniel Šimůnek, Dominik Jež, Michal Franc, Ondřej Šimůnek, Michael Buchar, Lukáš Appollonio, Adam Daníček, Daniel Železný, Daniel Skopec, Jan Dvořák, Matyáš Sládek, Jan Krameš, Jonáš Kulveit, Filip Marat, Filip Černota a Kryštof Přída. Z mimopažských hráčů jsou zváni Jan Valenta, František Čamr a Martin Pařízek.

Samozřejmě rádi uvítáme a pozvání platí i pro ně – vítěze 1. ročníku Velkého turnaje OZP Pavla Lopochu včetně poraženého finalisty Pavla Škopka. Zván je i účastník jednoho z Šach Pingů, pravidelný trenér na kempu v Sadské Josef Flídr.Zvána je samozřejmě i VIP hráčka našich turnajů a týmu žen TTC Praha Helena Suková. V pozvánce nelze opomenout ani správce soutěží dospělých Pražského svazu stolního tenisu Miloše Vojáčka.

Je jasné, že výčet pozvaných hráčů nemůže být kompletní. V mládežnických kategoriích jsem se řídil žebříčky jednotlivých kategorií (dorost 25 hráčů, starší žáci 15 hráčů a mladší žáci 10 hráčů). Určitě ale není problém, pokud se ozve někdo, kdo si myslí, že by svou účastí úroveň CZ Cupu pozvedl a napíše s dostatečným předstihem na email klub(zavináč)ttcpraha.cz s uvedením jaké soutěže hraje, abychom jej také pozvali.


Informace: Tel.: 731 387 168 nebo 222 315 265 - recepce Centra zábavy

Startovné: 140,-- (120,-- pro předem přihlášené, 120,-- (100,-- Kč) Kč pro členy TTC Praha) Kč za osobu

Datum: 18.1.2014 Začátek: 9.00


A: Účastní se: Jiří Jiráň, Matěj Černý, Jan Smíšek, Adrian Buta, Jiří Nedvěd, Tomáš Sedláček, Jan Paroubek, Romana Bláhová, Tomáš Bláha, Miloslav Fuček,

B: Účastní se: Adrian Buta, Dimitru Dan, Stefan Negotei, Viktoriya Mamchur, Alexander Chernykh, Tomáš Sedláček, Jan Paroubek,

C: Účastní se: Zatím nikdo

Žáci: Účastní se: Zatím nikdo

Dorost: Účastní se: Zatím nikdo

Sdílet na Facebooku


Na akci se mohou prostřednictvím této stránky přihlásit zaregistrovaní uživatelé po přihlášení pod svým loginem = emailem.


Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Petr Barcal - realitní makléř


Rezervujte zde

logo akce.cz
Spoluhráči.cz - Vaše oddílová klubovna a klubový web zdarma!